Advanced-module

Társadalmi körkép v. kórkép

Iskolákat elvégezzük, elkezdünk dolgozni, keresünk párt magunknak, veszünk hitelre ingatlant, majd jön a gyerek, 1-2-3. Emellett eljárunk kirándulásokra, sportolni, fesztiválokra, koncertekre. Évente 1-2 nyaralás, mozi, színház, opera, étterem, nézzük a TV-t, eszünk ami belénk fér. Vesszük a ruhákat, cipőket, autókat, motorokat, egyéb járműveket.

Mindamellett legbelül egy nagy üresség vagyunk.

Csak akkor hívjuk az un. barátainkat, amikor kell tőle valami. Olyan munkát vállalunk, amiből valahogyan túléljük, viszont szívből utáljuk. Vagy jól élünk belőle, de nagyon nem szeretjük, amit csinálunk. Kifejezetten kevesen vagyunk, akik jól élünk és szeretjük is azt, amivel foglalkozunk.

A férfiak rendszeresen megcsalják a párjukat internetes társkeresőkön, munkahelyi kapcsolat során és szórakozóhelyeken. A szemrevaló nők többsége gyerek nélkül összefekszik fűvel-fával, hátha belebotlik egy pü-ileg tehetős férfiba, aki alárak mindent, neki semmit nem kell tennie. Ha gyerek van, akkor a nők elfelejtenek nők lenni és lesz belőlük 100% anya, emellett durván elhíznak. A férfiak  pocakot eresztenek és elfelejtik, mi a higiénia. Bizonyos társadalmi státusz és munkahelyi beosztás felett szeretőkből tartanak háremet. Nők szintén magasabb státuszban ugyanígy szex titokban nem a párjukkal. Ők fel is robbantják a családot 1-1 újdonság-kapcsolat miatt.

Egymással már nem beszélünk meg semmit. Férfiak csak a haverokkal. Nők csak a barátnőkkel.  Velük is csak felületesen. Jobban adunk ismerőseink véleményére, mint a saját párunkéra. Bizalom egymásban zéróhoz közeli. Nézzük a TV-ben, hogyan boldogok mások, emellett mi magunk őszintén nem tudunk örülni semminek. A magyarok többsége, komor, citromba harapott, savanyú arcot vág, lefelé görbülő szájjal. Gyerekeink ezt látják és tanulják meg. Határtalan örömérzetet kelt degeszre telitömni magunkat étellel. Találkozókon egymással beszélgetés helyett lehajtott fejjel böngésszük a okos-telefonunkat. A közösségi oldalakon éljük az életünket a valóság helyett. Gyerekeink emiatt személyes kapcsolatot létesíteni, beszélgetni, beszélgetést érdekfeszítően fenntartani nem tudnak. Mediterrán országokba utazunk, hátha ott jobb kedvünk lesz, mégis messziről kiszúrjuk a másik magyart, mert olyan a személyes kisugárzása.

Tisztelet a csekély (!) kivételnek. Nagyon kevesen vagyunk, akik 1) vidáman élünk 2) minőségi életet 3) és haladunk is előre. Ha ez így Önnek rendben van és továbbra is így kívánja élni az életét, tegye.
Ha azonban érzi, hogy:

– ennél Ön sokkal többre hivatott
– minőségi fejlődést akar életében, emberi kapcsolataiban, munkájában

Ezt a közoktatásban sehol nem tanítják. Mi igen.
Erről szól az Advanced-module.

Hogyan legyünk Fiúból Férfi, Lányból Nő.
Hogyan legyünk Férfiból Apa, Nőből Anya.
És maradjunk meg emellett Férfi és Nő.
Egészségesen, fizikailag aktívan, fiatalosan, természetes mosolygósan.
Ez az Advanced-module.