Miért minket válasszon?

1) 1998 óta vannak cégeink más iparágakban. Mi – Csináljuk is – amiről beszélünk. 22 éves – Gyakorlati – üzleti tapasztalattal, 10 iparágban.
(A legtöbb coaching cég “tréninget és tanácsadást” ad el “Coaching” névre átkeresztelve. Munkatársaik: tanárok, pszichológusok, HR-esek. Gyakorlati üzleti tapasztalatuk sajnos nincs. Külső hasonlat: “A cipész, aki beszél a cipőkészítésről, de cipőt még életében nem csinált”)

2) A mi munkánk célzott bevétel-generátor. Csak olyan tárgyban szerződünk, aminek az ügyfeleink cégében közvetlen bevétel-generáló hatása van. Amihez nem rendelhetőek pénzügyi számok, az nem létezik.
(A legtöbb coaching cég munkája elméleti, megfoghatatlan, nem számszerűsíthető. Sajnos még közvetve sincs bevétel-generáló hatása)

3) Az Ön 1) napi 2) konkrét problémáira segítünk megoldást találni.
(A legtöbb coaching cég sablonos, elméleti tesztekkel dolgozik. Pl. Johari-ablak, szociális-atom, Kilman-teszt stb. Ezek sajnos ritkán vezetnek el az Ön konkrét napi problémáinak megoldásához.)

4) Kizárólag konkrét határidős megbízást vállalunk el. Nem célunk, hogy évekig “fogjuk a kezét”. A célunk, hogy a határidőt követően Ön egyedül is képes legyen teljesíteni a feladatait.
 (Ez a coaching szektorban nem megszokott. A legtöbb coaching cégnek pénzügyi célja, hogy minél tovább maradjon Önnel üzleti kapcsolatban.)

5) All of our services are available – in native English. Tárgyalunk, szerződünk, teljesítünk angol kommunikációs nyelvű cégekkel is.
(A legtöbb coaching cég csak belföldön tevékenykedik. Mi nemzetközileg is. Nagy-Britanniában és Ausztriában is.

6) Spec. Innovatív Eredmény-Coaching – Ritkaság. Sem Magyarországon, sem EU-ban máshol nem elérhető.

A Legjobbat v. Semmit
Starksil Consulting Group