Miért minket válasszon?

1) 1998 óta vannak cégeink más iparágakban. Mi – Csináljuk is – amiről beszélünk. 22 éves – Gyakorlati – üzleti tapasztalattal, 10 iparágban.
(A legtöbb coaching cég néhány évvel ezelőtt tréner v. tanácsadó cég volt. Munkatársaik: tanárok, pszichológusok, HR-esek. Gyakorlati üzleti tapasztaltuk nincs. Ügyfelünk hasonlata: “A cipész, aki beszél a cipőkészítésről, de cipőt még életében nem csinált”)

2) Az ön piaci bevételére van komoly hatása a munkánknak. Pénzügyi számok. Amihez nem rendelhetőek számok, az nem létezik.
(A legtöbb coaching cégnél a “coaching” elméleti, megfoghatatlan, nem számszerűsíthető.)

3) Az Ön hús-vér napi problémáira segítünk megoldást találni.
(A legtöbb coaching cég sablonos, elméleti tesztekkel dolgozik, pl Johari-ablak, szociális-atom, Kilman-teszt stb. Ezek nem az Ön konkrét problémáiról szólnak.)

4) Konkrét határidőt rendelünk közösen minden egyes feladat, részfeladat mögé. Ha ügyfelünk nem tartja ezeket, az együttműködést mi vagyunk, akik megszüntetjük. (Ez a coaching szektorban nem megszokott. A legtöbb coaching cég mindent elvállal. Mi nem.)

5) All of our services are available – in native English.
(A legtöbb coaching cég csak belföldön tevékenykedik. Mi nemzetközileg is. Ezért vagyunk Közép-Európa piacvezető coaching cégeinek egyike. További kettő fejlett európai országban is kérik a munkánkat.)

A Legjobbat v. Semmit
Starksil Consulting Group