Referenciáink

Vezetői coaching, sok van belőlük. Divat lett. A Starksil CG azonban tudja (!) mit csinál.
Nagyon hálás vagyok. Nélkülük most nem itt tartanánk. Köszönet érte.

Ábel J.

(ügyv. h. – bútoripar Multi)

Az English EVO az első olyan – angol nyelvtanuláshoz kapcsolódó – oktatási / tanulási rendszer, melynek értelme van és amiért megérte pénzt kiadni.
A gyakorlatban kézzel fogható eredményt nem nyújtó (mert megszólalni nem merek / nem tudok) nyelvtanfolyamoknak se szeri se száma. Eddig számos ilyet végigcsináltam. Az English EVO-val azonban 3 hónap alatt elkezdtem „gyomorgörcs nélkül” beszélni, amit 20 évig nem tudtam / nem mertem megtenni a hagyományos technikákkal. Örülök, hogy rátaláltam 🙂

dr. Gégény A.

(eszk. és szolg. ig. – energiaszektor olaj- és gázipar)

Sok éves tapasztalatunk ellenére korábban gyakran tévesztettük össze a személyes szimpátiát a valódi rátermettséggel. Évenként vettünk részt különböző cégek tréningjein. Gyakorlati hasznuk azonban elhanyagolható volt. Ellenben, a Starksil HR coaching segítségével már egyre több stabil és tartósan jól teljesítő munkatársat sikerült felvennünk. A két külföldi tulajdonos támogatása is egyre nagyobb a fentiekből származtatható bevételnövekedés miatt.

Illés D.

(HR ig. – létesítmény gazdálkodás)

English-EVO. Mihez lehet hasonlítani? Semmihez, ami Mo-on van. Olyan, mintha 3 hónapra kimentem volna anyanyelvű területre. Ezt tudja itthon adni a Starksil CG. Korábban tömegek mondták, hogy sosem fogok megtanulni angolul. Ez a helyzet most ’egy picit’ megváltozott. Sokszorosan köszönöm English-EVO. Ternácz K.

(pü-i igazgató – Autólízing multi)

Olyasvalamit kaptam, amit máshol nem. Beszédkészséget, méghozzá úgy, hogy azzal anyanyelvi területen is büszkén kihúzhatom magam.
Csak az English-EVO.

Danka I.

(ért. ig. – gyógyszeripar)

Sokkal hatékonyabbak az English-EVO órák, mint bárhol, ahol eddig tanultam. Tetszik, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a szóbeli készség fejlesztésére és nem megy el az idő írásbeli szöszmötöléssel. Hangsúlyozás, hogyan ejtsem a szavakat stb. minden ami az élő beszédhez nekem kell.

Osváth G.

(key account m. – könyvelés)

Soha nem gondoltam volna, hogy az évek során átélt megszámlálhatatlan céges tréning után létezik olyan módszer, amely ehhez hasonló tettvágyat ébresztene bennem, mint amit Miczán Úr és a Starksil Vezetői Coaching belőlem kihozott. Köszönöm.

Tenke E.

(ügyv. ig. h. - építőipar)

Mindenképp fontos volt, hogy találjak végre egy olyan nyelvtanulást, amivel megértem a pergős angol anyanyelvűek kiejtését és ugyanilyen tempóval tudok velük így kommunikálni. 14 féle magántanár és nyelviskola után bukkantam rá egyik munkatársam ajánlásával az English-EVO-ra.
2 hét alatt olyat adott nekem a módszer, amit 5 évig senkinek sem sikerült. Sosem volt üres-járat, alkalomról-alkalomra éreztem magamon a fejlődést. 3 hónap után nemzetközi platformon tudtam képviselni a munkahelyem. Köszönöm English-EVO.

Kurucz É.

(Pü. Ig. - villamosenergia szektor)

Célok, határidő, eredmények és a hogyan. A Starksil Vezetői Coaching ebben az Igazi Partner.

Berek L.

(vez. ig. h. – multinac. bank)

Nem tudtam mi a különbség az általános tréningek és a Starksil Consulting Group lehetőségei között. Először furcsa volt, hogy nagyon más a módszerük, mint a megszokott. Ma már a munkatársaim és cégem ügyfelei hálásan köszönik meg az egészet. Nem akartunk komoly változást, s így volt a legjobb ennek ellenére megtenni. Egyre több az új ügyfelünk és a kollégák is szeretik a munkájukat végezni. Köszönöm. 

Csepregi T.

(ügyv. ig. - autóipar)

Megannyi manager training-gel a hátam mögött, ígéretekből sosem volt hiány. Számomra azonban sok újat egyik sem adott. Kár, hogy az üzleti partnerem nem év elején szólt: Starksil Coaching. Sallang mentesen, általános-, senkinek sem jó tanácsok nélkül: célkitűzés–megvalósítás.
Csak ajánlani tudom vállalkozóknak. Nekem bejött. Köszönöm szépen.

Barta G.

(beszerz. ig. - elektronikai multi)

Mit adott nekünk a Starksil Sales Coaching? Olyan kérdéseket, amit mi soha nem tettünk volna fel magunknak. Plusz jelentősen bővült ügyfélkör és 217%-os
éves nyereségnövekmény. Megérte a befektetés? 14-szeresen megtérült. Köszönöm.

Rudel T.

(nehézipar – vez. ig. h.)

ANGOL felsőfok “C” : Sikerült! Anno rájöttem, hogy csoportos oktatás sajnos – kár szépíteni – nem hatékony, így magántanárt kezdtem keresni. 7-tel tanultam már, de valahogy egyik sem tudta SZÁMOMRA ÉRTHETŐEN átadni tudását, az utolsót kivéve, akivel 9 hónap alatt SZINTE A NULLÁRÓL eljutottam idáig, pedig nem vagyok könnyű eset. Neki ezúton is köszönöm, Ön pedig ha nem akarja pocsékolni a pénzét “üresjáratokra” , keresse Szilárdot.

Krel R.

(Kiemelt kapcs.tartó – nemzetközi diplomácia)

Röviden a sztorim: megtanultam angolul, pedig azt mondták rólam, loser vagyok. Ha rám hallgatsz, elfelejted a sok himi-humi angol nyelvoktatást. Évek, horror költség és majdnem a motivációm lett az ára. 2002. évtől 11 különböző nyelviskola, magántanár… No comment. Nem szaporítom a szót: amikor már majdnem teljesen feladtam, egyik barátom ajánlotta: English-EVO.

Eredmény: Döbbenet.

Az 1. három hétben a 8 éves angolom übereltem, manapság pedig: szerződéseket kötök angolul. Slusszpoén: Adnak Garanciát. Ilyet még sehol nem láttam. Nekik köszönöm még egyszer, te pedig ha boldogulni akarsz, akkor náluk a helyed.

Eszterházy A.

(szállítm. vez. - nemzetközi logisztika)

Teli van hócipőm a magyar tanácsadói szektorral. Olyanról osztják az észt, amit életükben nem csináltak. Viszont köszönettel tartozom a Starksil C. G.-nak, Miczán Úrnak. Üdítő kivétel a felhígúlt iparágban. Használható, azonnali eredményt produkáló együttműködés a mienk. Ajánlom mindazoknak,
akik cégükkel jutni akarnak 5-ről a 6-ra.

Kékesi B.

(főszerkesztő - nyomtatott média)