Referenciáink

Coaching, training there are many of them. The Starksil Group, however, does know (!) what they’re doing.
Even in CoVid hard time.
Grateful I am. Without them we would not be where we are now. Thanks are in order.

Arthur J.

(ügyv. h. – bútoripar Multi, London, UK)

Az English EVO az első olyan – angol nyelvtanuláshoz kapcsolódó – oktatási / tanulási rendszer, melynek értelme van és amiért megérte pénzt kiadni.
A gyakorlatban kézzel fogható eredményt nem nyújtó (mert megszólalni nem merek / nem tudok) nyelvtanfolyamoknak se szeri se száma. Eddig számos ilyet végigcsináltam. Az English EVO-val azonban 3 hónap alatt elkezdtem „gyomorgörcs nélkül” beszélni, amit 20 évig nem tudtam / nem mertem megtenni a hagyományos technikákkal. Örülök, hogy rátaláltam 🙂

dr. Gégény A.

(eszk. és szolg. ig. – energiaszektor olaj- és gázipar)

Sok éves tapasztalatunk ellenére korábban gyakran tévesztettük össze a személyes szimpátiát a valódi rátermettséggel. Sokféle tréningen vettünk már részt. Gyakorlati hasznuk azonban alig volt. Ellenben, a Starksil HR coaching segítségével egyre több stabil és tartósan jól teljesítő munkatársat sikerült felvennünk. A két külföldi tulajdonos támogatása is egyre nagyobb a fentiekből eredő bevételnövekedés miatt.

Illés D.

(HR ig. – létesítmény gazdálkodás)

English-EVO. Mihez lehet hasonlítani? Semmihez, ami Mo-on van. Olyan, mintha 3 hónapra kimentem volna anyanyelvű területre. Ezt tudja itthon adni a Starksil Csoport. Korábban tömegek mondták, hogy sosem fogok megtanulni angolul. Ez a helyzet most ’egy picit’ megváltozott. Sokszorosan köszönöm, English-EVO.

Ternácz K.

(pü-i igazgató – Autólízing multi)

Évekig tipródtam, hogy elég jó leszek-e. Volt egy üzleti ötletem, de húztam-halasztottam. Rengeteg könyvet elolvastam. Sok videót megnéztem jól menő vállalkozókról. De csak nem sikerült elindulni. Persze minden mással foglalkoztam közben. Csak, amivel kellene, azzal nem. 34 évesen a feleségem 2 gyerekkel beadta a válópert. És sajnos nem tudtam már megmenteni.
Rá 1.5 évre egy rendezvényen ajánlották a Starksil Csoportot. Elkezdtük a felnőtt coachingot. És ez végre bevált. Azóta eltelt 10 hónap és beindítottam a régóta várt kisgépgyártó cégemet. Szépen fejlődünk. Köszönet érte. Csak ajánlani tudom Szilárdékat
.

Darvas P.

(cégvezető – gépgyártás)

Sokkal hatékonyabbak az English-EVO órák, mint bárhol, ahol eddig tanultam. Tetszik, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a szóbeli készség fejlesztésére és nem megy el az idő írásbeli szöszmötöléssel. Folyékonyság, kiejtés, stb. minden ami az élő beszédhez nekem kell.

Osváth G.

(key account m. – könyvelés)

I wouldn’t have thought. Throughout decades after so many company trainings such a method still exists which results in this much proaction in our company. This is what Mr. Miczán and the Starksil Result-Coaching dared us. Many thanks.

Eric B.

(ügyv. ig. h. - építőipar, London, UK)

Miért mindig az X-faktoros kornyikálás és a tükör előtt tollászkodás?
Kérdeztük egymástól a feleségemmel.
Mikor tőlünk nem ezt látja. Még csak 12. De már illegeti-billegeti magát ahelyett, hogy a tanulással foglalkozna. Én nem hiszek a hókusz-pókusz gurukban, de a helyzet kezdett tényleg elfajulni.
Judittal megbeszéltük, tényleg kellene valami a Petrának. Ami kilendíti ebből a cukormázas álom-világból. 1 valamit tudtunk: Itt fél év alatt komoly változás kell legyen. Különben nagy baj lesz. 18 különböző “guru” után, Szilárdéknak sikerült mindez. A gyerekből kezd végre ember válni. És ez a lényeg. Nem semmi. Köszönjük
.

Kurucz T.

(apuka)

Célok, határidő, eredmények és a hogyan. Egy nem mindennapi módon. A Starksil-Tech Eredmény-Coaching ebben az Igazi Partner.

Berek L.

(vez. ig. h. – multinac. bank)

I did not know what the difference was between general trainings and the options of Starksil Group. Firstly their method was strange. Different though from main stream. Nowadays both our co-workers and customers appreciate that. We wanted no change significantly. It has been the best to do it anyway inspite of the fact. We are having more and more customers. And our co-workers have been getting to like their job recently. Thank you. 

Dylan T.

(ügyv. ig. - autóipar, London, UK)

With countless manager trainings behind us promises have never been lacked. For me, nevertheless, they were nothing new.  That’s a pity our partner didn’t let me know earlier this year: Starksil Coaching. Free of fluff, without general-, beneficial for nobody advice: Goal settings – Special accomplishment. That’s it. Recommended for ambitious managers in eco. crisis caused by Russia-Ukraine war. For us it worked.

Stephen L.

(beszerz. ig. - elektronikai multi, London, UK)

What did we receive from Starksil Result-Coaching? Such questions would have probably never turned up by ourselves. Plus remarkably increased number of customers and 27% profit growth. Was it worth? You can bet. 14x ROI. Thank you.

Henry T. M.

(nehézipar – vez. ig. h., London, UK)

ANGOL felsőfok “C” : Sikerült! Anno rájöttem, hogy csoportos oktatás sajnos – kár szépíteni – nem hatékony, így magántanárt kezdtem keresni. 7-tel tanultam már, de valahogy egyik sem tudta SZÁMOMRA ÉRTHETŐEN átadni tudását, az utolsót kivéve, akivel 9 hónap alatt SZINTE A NULLÁRÓL eljutottam idáig, pedig nem vagyok könnyű eset. Neki ezúton is köszönöm, Ön pedig ha nem akarja pocsékolni a pénzét “üresjáratokra” , keresse Szilárdot.

Krel R.

(Kiemelt kapcs.tartó – nemzetközi diplomácia)

A 14 éves fiam egyszerűen kezelhetetlen volt. Vagy a számítógép előtt ült v. a Deák téren a lányokat hajtotta. A bizonyítványába jobb volt nem belenézni és sportolni sem lehetett rávenni sehogyan sem. Bármilyen segítő szándékot gorombán elhárított.
Mi lesz így ebből a gyerekből? Sem a jó szó, sem a szigor, semmi nem használt.
Kétségbeesetten kezdtem el hordani jó nevű pszichológusokhoz,
terapeutákhoz. Hasztalanul, semmi változás. Volt olyan (médiából jól ismert) szakember, aki azt mondta, ha dupla annyit fizetnék neki, akkor se vállalná. Elkéstünk vele, reménytelen a gyerek.
Ekkor egy családi jó barát szólt: Starksil tini coaching. 5 hónap alatt, Árpit mintha kicserélték volna. Mintha nem is az enyém lenne. 5-ösök a suliban, elkezdett atletizálni, lehet vele normálisan
beszélgetni. Wow! Nagyon szépen köszönjük, Szilár
d.

Rogán I.

(anyuka)

Sick and tired I am with the consulting industry. They impart such knowledge which have never been put to the test in real. But I owe a big thanks to Mr. Miczán, Starksil Group. A good exception in this ‘messy’ sector. Instant result we have got from our cooperation. I highly recommend it to the companies which want to take the next big step.

Paul S.

(főszerkesztő - nyomtatott média, London, UK)